NB II. nők: Az 5. hely a tét az utolsó mérkőzésen

Fontos mérkőzésre készült a héten az Eger SE NB II-es női csapata. A 2022/23-as szezon utolsó találkozóján a Monor gárdája ellen játszanak. Az egriek jelenleg 18. ponttal a 6. helyen állnak, azonban a Gyulai Amazonok csak 2 ponttal előzik meg őket.

Mivel a Gyulai Amazonok számára véget ért a szezon, így ők még izgulhatnak, hiszen ha nyer az Eger hétvégén, akkor egy hellyel előrébb ugranak. Még ősszel 7-0-ra kapott ki a csapat a Monor vendégeként. Van mit pótolniuk a lányoknak, azonban a télen megerősödött a gárda és szezon második felében több együttessel is fel tudták venni a kesztyűt, így fordulatos mérkőzésre számíthatnak a szurkolók. 

Dr. Borosi Dorina játékos: Várjuk a hétvégi, de egyben utolsó mérkőzésünket. Szeretnénk megnyerni a találkozót, hiszen a győzelem az 5. helyezést jelentené a csapat számára. Abban biztos vagyok, hogy mindenki a maximumot fogja nyújtani a pályán.

Úgy gondolom, hogy a gárda a szezon során mérkőzésről mérkőzésre fejlődött és az idény második felére megmutatta, hogy komoly ellenfélnek számíthat a tabella felső részen elhelyezkedő csapatok számára is. Érkeztek hozzánk új játékosok, akik már alap embernek számítanak, illetve az U19-ből is nagyon ügyes védőink és csatárunk van.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?