U11: Negyedik hely és Fair Play díj Balatonlellén

Péntek délután népes csapattal vágott neki az Eger SE U11-es gárdája a VI. Lelle Kupára, a Balatonhoz! A tornát összekötötték egy csapatösszetartó tréningnek is megfelelő, valamint egy mini nyaralásnak is felfogható élménnyel.  Volt szülő-gyerek mérkőzés, ping-pong csata, közös BL döntő nézés mellett, főzés, szalonna sütés, és természetesen jó kedv minden mennyiségben. Vasárnap reggeltől pedig kezdetét vette a torna, amiért is ment a csapat, ahol negyedik helyet és Fair Play díjat kaptak.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése: Jó körülmények között játszhattunk, egy jól szervezett kupán vehettünk részt. Az előző két nap jó hatással volt a gyerekekre, feldobódva, egymásért nagyot küzdve szerepeltünk egész nap. A csoportból 3 győzelemmel és egy utolsó pillanatban kapott gól miatt, egy vereséggel, a második helyen jutottunk tovább. Ezek közül is kiemelkedett az Újpest elleni 4-0-ás győzelem, ami még jobban feltüzelte a társaságot. A negyeddöntőben Szigethalommal találkoztunk, bár csak büntetőkkel mentünk a legjobb négybe, a sors igazságtalansága lett volna, ha nem mi jutottunk volna tovább a mérkőzés képe alapján. Az elődöntőbe Monor csapatával találkoztunk, egy kiegyensúlyozott találkozón, sajnos a hajrában, egy hatalmas bírói tévedés után 1-0-s vereséget szenvedtünk, a későbbi győztes ellen. Érthetően, csalódottan léptünk pályára a BVSC ellen a bronz csatában, ahol rögtön az elején hátrányba kerültünk, bár próbálkoztunk, de nem sikerült az egyenlítés, így maradt negyedik hely. Összességében maradéktalanul elégedett voltam mindenkivel, a gyerekek miatt örültem volna, ha érem kerül a nyakukba, amit megérdemeltek volna. Az eredményhirdetéskor a csapat kapott egy külön díjat a Fair Play díjat!

A végén  pedig szeretném kiemelni, valamint megköszönni a szülőknek a fergeteges biztatást, amit a gyerekek kaptak, tényleg futball hangulatot varázsoltak a pályára!

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?