NB II.: Végh Katalin csatlakozik a női csapathoz

Női felnőtt csapatunk harmadik nyári szerzeménye igazi sztárigazolás a mi szintünkön. Végh Katalin az elmúlt két évet az NB I-ben töltötte!

A 20 éves bal lábas játékos, kétszer volt bajnok az U19-es bajnokságban, majd a Diósgyőr színeiben bemutatkozott be az NB I-ben. Az elmúlt szezont végig játszotta a legmagasabb osztályban, hiszen 19 alkalommal is kezdőként futott ki a pályára a Kelen csapatában.

Katának volt lehetősége az NB I-ben is maradnia és külföldi profi szerződés ajánlata is volt, de úgy döntött, hogy izgatja az egri projekt és szeretne benne részt venni, ami óriási elismerés klubunknak. Ilyen kaliberű játékos érkezése egyértelműen a fejlődés visszajelzése.

Dr. Vitányi László vezetőedző: Nagyon örülök, hogy elérkezett az az idő, hogy az NB I-ből is tudunk igazolni. Katával rengeteget beszélgettünk, felvázoltam honnan hova tartunk és jelenleg hol tartunk. Nem szépítettem a dolgokat, tényeket közöltem. Óriási öröm, hogy Kata úgy látja szeretne részt venni és szeretné megmutatni azt, hogy néha érdemes visszalépni egyet. Berencsi Berni távozása miatt mindenképpen szükséges volt bal lábas játékos igazolására, személy szerint nagyon örülök, hogy Kata elfogadta az általunk kínált lehetőséget és terveket. Érkezésével a klubot és a jelenleg keretben lévő játékosokat is magasabb teljesítményre fogja sarkallni gondolatával, hozzáállásával, motivációjával, ezért nem csak a közvetlen felnőtt csapatunkra lesz hatással.

Végh Katalin egyből mély vízbe került, hisz már becsatlakozott az edzésekbe és a csütörtök esti, felnőtt férfi csapat elleni 2X40 perces nagypályás mérkőzésen be is mutatkozott.

EGER SE (Női NB2) – NYERŐMŰ (férfi csapat) 2-1

Gól: Végh Katalin, Jakab Zsófia

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?