NB II. nők: Strandfoci, edzések, felkészülési mérkőzések

Strandfoci, edzések és felkészülési mérkőzések színesítik az Eger SE NB II-es női csapatának nyári időszakát. Amint véget ért számunkra a szezon nem hagyták abba a munkát, hiszen hamarosan kezdődik a strandfoci NB I-es bajnoksága. A gárda Tiszafüreden készül a mérkőzésekre.

A Stranfoci 2023-as beosztása NB I-ben:

július 1-2 országos női strandfoci bajnokság 1. osztály 1. hétvége

július 15-16 országos női strandfoci bajnokság 1. osztály 2. hétvége

Emellett készülnek az NB II-es idény 2023-24-es szezonjára is edzésekkel, valamint felkésülési mérkőzésekkel. Két érkezőről már beszámoltunk. Kovács Berta, Jakab Zsófi (utánpótlás nevelésünk) és Végh Katalin erősíti a gárdát. Csütörtök este, felnőtt férfi csapat elleni 2X40 perces nagypályás mérkőzésen indították a sorozatot.

EGER SE (Női NB II.) – NYERŐMŰ (férfi csapat) 2-1 Gól: Végh Katalin, Jakab Zsófia

A találkozón Végh Katalin be is mutatkozott nem csak játéval, hanem egy góllal is.

Végh Katalin játékos: Tetszett a csapatnak az elképzelése és a cél, amit kitűztek maguk elé, ezért érkeztem Egerbe. Mindenképpen szeretnék segíteni ebben a számukra. A cél az idényben a dobogó ez nem titok, szeretnénk minél jobb helyezést elérni és megcélozni az NB I-be való feljutó helyet. Személy szerint szeretnék a tavalyihoz képest még jobb szezont produkálni, gólokban is meg szeretném ezt mutatni. A jövőben újra NB I-ben szeretnék szerepelni.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?