U13: Kupagyőzelem Umagban!

Az elmúlt hétvégén az Eger SE U13-as csapata hosszú utat tett meg, hiszen Umagba utaztak a Jadran Cup küzdelmeire. A szerdai hosszú utazás után csütörtökön már a labdarúgásé volt a főszerep. A színvonalas megnyitó után az U13 korosztály nyitó mérkőzését az Eger SE és az FKM Karlova Ves csapata játszotta. A rekkenő hőségben vívott mérkőzésen egy gól döntött, a találat Szabó Dávid nevéhez fűződik. Rövid pihenő után következett a második 2×15 perc, ahol könnyed és jó játékkal múltuk felül a TJ NYRANY gárdáját. A gólgyártást Bánka Olivér kezdte, majd Szabó Dávid folytatta, utána Országh András a mérkőzésen duplázott, így 4-0 szerepelt lefújáskor az eredményjelzőn. Pénteken folytatták a mérkőzéseket, ahol győzelmekkel végzett a csapat így, a csoportot 3 nyert találkozóval, 1 döntetlennel, 8-1-és gólkülönbséggel zártak az első helyen. Szombaton pedig bajnok lett az Eger SE U13-as csapata. 

Összefoglaló a helyszínről: A torna harmadik napján az elődöntőkkel folytatódott a program, ahol a Karlova Ves 1-es csapata volt az ellenfél az Eger SE U13-as csapata számára. A magas színvonalú mérkőzésen előbb nem adtak meg egy látszólag teljesen szabályos gólt nekünk, majd az ezzel felbőszített Szabó Dávid 12-ről kipókhálózta a bal felső sarkot! A folytatásban volt még jó pár lehetőségünk, de összeségében biztonsági játékkal masíroztunk a döntőbe.

Ahol a csoportmérkőzéseken egyszer már legyőzött Karlova Ves-2 próbált revansot venni, teljesen esélytelenül. Talán a tornán mutatott legjobb, legösszeszedettebb játékot bemutatva, az ellenfélnek egyetlen egy helyzetet, melyet Kovács Mátyás óriási magabiztossággal hárított, engedélyezve daráltuk be ellenfelünket! A szünet előtti másodpercekben Bánka Oli remek lövése utáni kipattanót Farkas Dani helyezte az üres kapuba, míg a második félidő derekán az éppen beállt Szabó Dominik száguldott el a bal oldalon, a középre gurítást Nyolcas Bene emelte a kapufa mellé.

A kéz remekbe szabott gólokat újabbak követhették volna, de az ellenfél kapusa ihletett formában védett! A kupagyőzelem így is az Eger SE csapatáé, akik boldogan ünnepeltek a lelkes szülők, testvérek társaságában!

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?