NB III.: Hegedűs Dávid megsérült a Putnok ellen

Az Eger SE NB III.-as gárda csapatkapitánya számára nem indult jól a szezonnyitó. Az elmúlt vasárnap a Putnok ellen félidőben sérülés miatt le kellett cserélni.

Hegedűs Dávid értékelte a mérkőzést, valamint beszámolt a sérüléséről is.

Hegedűs Dávid csapatkapitány: Nem egyszerű bármit mondani, mert bentről is nagyon nehéz volt megélni. Beszéltem olyan emberekkel is, akik kívülről látták, onnan sem nézett ki jól ez a történet. 4-1- után nagyon nehéz bármit mondani, bármi pozitívumot. Itt nekünk játékosoknak kell elsősorban rendbe tenni a fejünket. Itt már nem elég az, hogy készülünk taktikailag, elemezzük az ellenfelet, videózunk aztán csak beülünk és végig hallgatjuk, hanem igen is be kell tartani azokat a taktikai utasításokat, amit a szakmai stáb kér tőlünk. A hiba mindig benne lesz a játékban, az egyéni, a csapatszintű is. Mindig azt vallom, hogy a foci a hibák játéka. Ezt kell minimalizálni!

Mindenkinek el kell gondolkodni ezen az eredményen. Sajnálom tényleg, mert a felkészülés során, főként a második részében azt éreztem, hogy kezdett összeállni a csapat. A mérkőzéseken voltak olyan periódusok, ahol már tényleg azt játszottuk, amit szerettünk volna. Ennek ellenére az első bajnoki mérkőzésen szinte olyan volt, mint ha semmit nem gyakoroltunk volna. 

Engem még így 38 évesen is megvisel egy ilyen vereség, semmit nem aludtam, bízom benne a csapattársaim is így vannak vele. Kielemeztük a hibákat, két nap múlva újra bajnoki mérkőzés van, úgy hogy nem nagyon szabad csüggednünk. Itt a fejekben kell rendet tenni, ki kell vinni a pályára azt, amit képviselünk és amit szeretnénk a jövőben csinálni, hiszen minden fiatal játékosnak azt a célt kell kitűznie, hogy feljebb lépjen. Ehhez azonban NB III.-as szinten is kiemelkedő teljesítményt kell nyújtania, valamint be kell tartania azokat az alapelveket, amit ez a labdarúgás megkövetel.

Az első félidőben kaptam egy rúgást a térdemre. Nem lett jobb sajnos, délelőtt nem is tudtam edzeni a csapattal. Kezeléseken veszek részt, mai állapot szerint nehezen tudom elképzelni, hogy szerdára rendben legyek. Az orvosi stábbal mindent megteszünk azért, hogy javuljon az állapotom és minél hamarabb rendben legyek. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?