NB III.: A Cigánd vendége lesz a csapat szerdán délután

Az Eger SE NB III.-as csapata szerda délután a bajnokság 2. fordulóját játssza. Az ellenfél az újonc Cigánd lesz. Az előző idényben 22 győzelmet, 3 döntetlent szerzett és háromszor kapott ki a csapat.  Így a gárda megnyerte a 2022/23-as szezonban a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei első osztályú bajnokságot, majd a Monostorpályi együttese ellen sikerült feljutniuk az osztályozón.

Az NB III.-as bajnokság Észak-Keleti csoport 2. fordulója 17 óra 30 perckor kezdődik a cigándi városi stadionban.

Nagy Ákos nyáron csatlakozott a csapathoz.

Nagy Ákos játékos: Nagyon örülök annak, hogy csatlakozhattam az Eger SE csapatához. Egy nagyon jó társaságot ismerhettem meg, szerintem képességekben is jók vagyunk és mindent meg fogunk tenni azért, hogy minél előrébb végezzünk a tabellán. Várom már a Cigánd elleni találkozót, ez lesz számomra az első tétmérkőzés. Megpróbáljuk kijavítani a hétvégi Putnok elleni hibákat. Én egy nagyon jó iramú és hajtós meccsre számítok, de mindent meg fogunk tenni azért, hogy győzelemmel jöjjünk le a pályáról.

Kovács Dávid játékos: Nem kezdtük jól a bajnokságot. Tegnap pedig kielemeztük a hibákat. Nagyon remélem, hogy a holnapi meccsen ezeket a hibákat kijavítjuk és a javunkra fordítunk mindent. Úgy gondolom, hogy azok a játékosok, akik nem játszottak vasárnap, bevethetőek lesznek és velük erősödni fog a csapatunk. Vasárnap pedig Gyulaházára utazunk. Nagy lesz a terhelés, sok lesz az utazás, de meg fogjuk oldani ezt a gárdával együtt, közösen. Győzelmeket várok még a hétre.

Elő közvetítés a következő linken:  https://youtube.com/live/CB4PBn957JU?feature=share

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?