NB III.: Vereség a bajnokság folytatásában

Vereséggel folytatódott a bajnokság az Eger SE NB III.-as csapata számára. Szerdán délután a Cigánd vendégei voltak. Az első hazai találat a 21. percben született meg, majd nem sokkal később követte egy újabb, a félidő végén pedig már 3-0-ra vezetett a Cigánd. Fordulás után még egyszer betalált a házigazda, így végül 4-0-ra nyertek. https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27256/2/1839207.html

Céró Bálint vezetőedző értékelése: Szeretnék elnézést kérni minden egri szurkolótól, szimpatizánstól. Őszintén szólva 13 év edzősködés alatt még ennyire megalázott és csalódott nem voltam, mint most. Holnapig sok mindent át kell értékelni. Vezetőség, csapatvezetőség, edző és edző-csapat relációban is. Szeretnénk haza menni és minél hamarabb rendbe tenni a dolgokat, mert ez nem Egerhez méltó, amit ma láttam. Még egyszer szeretnék elnézést kérni mindenkitől, a csapat nevében is. Szeretnénk a hibákat kijavítani minél előbb.

A héten még egy mérkőzés vár a gárdára. Vasárnap a Magyar Kupa első fordulóján a Gyulaháza vendége lesz az Eger 16 óra 30 perctől. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?