Simple Női Kupa: Továbbjutott az Eger SE

Simple Női Kupával indította a 2023/24-es szezont az Eger SE NB II.-es női csapata. Az ellenfél a Kazincbarcika volt az első fordulóban. A Felsővárosi Sporttelepen a gólgyártást a 20. percben a házigazdák indították el, majd kétszer voltak még sikeresek a vendégek kapuja előtt. Fordulás után sem kellett sokat várni a félidő első találatára. A 47. percben 4-0-ra növelte előnyét az Eger. Végül a mérkőzést 7-0-ra nyerte a hazai csapat, így tovább jutott az Eger a kupa második fordulójába.  https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27296/1/1852977.html

Gólok: André A. (20., 31.), Végh K. (28.), Vig K. (47.), Kóka J. (62.), Pintér P. (64., 82.).

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Nyilvánvalóan fontos az, hogy nyertünk, ezt nem lehet elvenni a lányoktól. Ettől függetlenül rengeteg olyan dolgot láttam, amivel elégedetlen vagyok. Megbeszéltük, hogy miket szeretnék látni, milyen zónákban, mit szeretnék várni a bizonyos játékosoktól. Ez sajnos nem mindig valósult meg, az első félidőben még kevesebbszer, mint a másodikban. Összességében alapnak úgy gondolom, hogy biztató volt, amit láttunk a lányoktól, ám azért ezen jóval többet kell dolgozni, ha komolyabb célokért akarunk küzdeni. Mindenképpen szeretném megköszönni a rengeteg kilátogató szurkolónak a biztatást, és azt, hogy a végén vastapssal jutalmazták a lányokat, páran szinte meg is könnyezték.

A második fordulóban a Nyíregyháza érkezik a Felsővárosi Sporttelepre. A találkozó augusztus 19-én, szombaton kezdődik 17 órától. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?