Simple Női Kupa: A Nyíregyháza érkezik Egerbe

Az Eger SE NB II.-es női csapata továbbjutott a Simple Magyar Kupa második fordulójába, így augusztus 19-én, szombaton a Felsővárosi Sporttelepen játszanak. Az ellenfél a Nyíregyháza Spartacus FC lesz. 

Kóka Jázmin játékos: Mindenki izgatottan várja a mérkőzést, hiszen ez egy erőmérő is a számunkra, hogy hogyan sikerült a felkészülés, valamint, hogy az edzéseken gyakorolt elemeket, hogyan tudjuk belevinni a meccsbe. Mindenki a maximumot szeretné nyújtani a találkozón és tovább szeretnénk jutni. Önmagamtól azt várom, hogy amennyi játéklehetőséget kapok hasznosan töltsem és minél több megmozdulással segítsem a csapatot. 

Végh Katalin játékos: Szerintem kezdésnek tökéletes volt az előző meccs. A csapatnak és szerintem Lacinak is pozitív élményt adott, főleg, hogy 7-0-ra tudtunk nyerni. Nyilván voltak hibák, amiket majd próbálunk kijavítani. Főként a bajnokságra készülünk azonban ez a kupa pontosan tökéletes arra, hogy megnézzük mit tud a csapat. Tökéletes volt első lépésként a Kazincbarcikai mérkőzés. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?