NB III.: A DVSC II. vendége lesz az Eger SE

Legutóbb az Eger SE NB III.-as csapata a Gyöngyös vendége volt, most hétvégén pedig szintén utazik a gárda. A DVSC második együttesének ellenfelei lesznek a Debreceni Egyetemi Atlétikai Club Sporttelepen. Akárcsak az Eger, a Debrecen is jelenleg 1 győzelemnél és 2 verségnél tart azonban a gólkülönbség miatt  ők a 11. helyen, míg az Eger a 12. helyen áll. Ezért valószínűleg egy tüzes mérkőzésre számíthatnak a szurkolók, már az új edzőpáros Lázok és Pál irányításával. 

Jónyer Kristóf játékos: Úgy érzem kellőképpen felkészültünk a holnapi mérkőzésre. Természetesen a három pontért megyünk Debrecenbe, szeretnénk folytatni a győztes sorozatunkat. 

Almomani Nathaniel nyáron csatlakozott első felnőtt gárdájához, az Egerhez.

Almomani Nathaniel játékos: Nagyon jól érzem magamat itt Egerben. Úgy érzem sikerült beilleszkednem, viszonylag elég gyorsan. Nagyon élvezem itt a játékot és örülök, hogy itt lehetek. Magamtól és a csapattól is jó játékot várok el. Edzőváltás volt, így más játékrendszerben fogunk játszani. Úgy érzem viszonylag jól megy nekünk, amennyiben ilyen iramban játszunk holnap is, mint ahogy a héten edzettünk akkor nyertes mérkőzés várható a csapattól. 

A mérkőzés ingyen megtekinthető Debreceni Egyetemi Atlétikai Club Sporttelepen, valamint élő közvetítéssel is készülünk. 

Link: https://youtube.com/live/J5CjVJQBlsc?feature=share

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?