MOL Magyar Kupa: Hosszú az út Tarpáig

A Mol Magyar Kupa második fordulójában az Eger SE NB III.-as csapata Tarpára utazik. Az ellenfél a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei első osztályú bajnokságban szerepelt az előző szezonban és idén is. A 2022/23-es idényt az 5. helyen zárták 14 győzelemmel, 7-7 döntetlennel és vereséggel. 

A Mol Magyar Kupa első fordulójában a Tarpa együttese a Balmazújváros ellen nyert 4-0-ra, az Eger pedig a Gyulaházát győzte le. A két nyertes csapat szombaton 16 óra 30 perctől játszik egymás ellen Tarpán. 

Iváncsics Alex az átigazolási időszak végéhez közeledve érkezett a csapathoz, a DVSC második gárdája ellen már a kispadon ült, mint hálóőr. 

Iváncsics Alex játékos, Eger SE: Egy új közegbe mindig furcsa belecsöppeni főleg miután már kialakult egy keret és van egy magja a csaptatnak, de jól fogadtak a többiek és könnyen be tudok illeszkedni. A hétvégén egy magabiztos győzelmet várok a csapattól, továbbjutást várok a gárdától. Rémelem, hogy amit edzők igyekeznek nekünk ,,megtanítani”, betanítani azt sikeresen végre hajtjuk és egyre tovább fejlődünk. Ennek köszönhetően pedig egy siker szezont zárhatunk magunk mögött. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?