NB II. nők: A Nyíregyháza vendége lesz az Eger SE

Az Eger SE felnőtt női csapata számára is elkezdődik a 2023-24-es szezon az NB II.-es bajnokságban. Strandfocin, nyári felkészülésen és két Simple Női Kupa mérkőzésen már túl vannak a hétvégén pedig az első fordulóban a Nyíregyháza vendégei lesznek. A találkozó 14 órakor kezdődik. 

Jakab Zsófia a klubnál kezdte labdarúgó pályafutását, most pedig már a debütálásra készül a felnőtt gárdánál.

Jakab Zsófia játékos: Nagyon jól érzem magamat a csapatban. Az elején kicsit izgultam, mert az előző csapatomban nagyon jó volt az összhang. Ahogy elkezdtem játszani a felnőtt csapatban ők is befogadtak, ismertem őket, hiszen gyerekkorom óta itt játszok. Új barátokat is szereztem, az edzéseket is szeretem. Eléggé izgatott vagyok a szombati mérkőzés miatt, mivel ez lesz a debütálásom ebben a bajnokságban. Ez egy nagy szintlépés nekem, remélem, hogy gólt tudok szerezni és minél több szerepem lesz a játékban. Úgy gondolom, mindenki oda fogja magát tenni, maximálisan oda fog figyelni, hogy jobban teljesítsünk.

Víg Klaudia nyáron csatlakozott az Eger SE felnőtt női csapatához a Nyíregyháza együttesétől.

Víg Klaudia játékos: Nyíregyházáról érkeztem az Egerhez. Előtte a DVTK-nál és az MTK-nál is voltam. A vezetőedző már korábban is megkeresett innen Egerből és most jött el az idő, hogy csatlakozzak a lányokhoz. Jól érzem magamat itt, a lányok nagyon befogadóak, nagyon jó a csapategység, nincsenek széthúzások. Mindenki segítőkész, kedves jó hangulatúak az edzések, szóval egész jól érzem itt magamat. Nagy hangsúly van számomra a hétvégi mérkőzés miatt, hiszen a Nyíregyházával találkozunk. Van bennem izgalom, de nagyon várom. Sajnos a kupa nem úgy alakult ahogy szerettük volna, de reméljük tudunk javítani. Egész héten erre készültünk, megpróbáltuk az új módszereket bevetni, meglátjuk, hogyan sül majd el.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?