Az Eger SE NB II.-es női csapata első hazai mérkőzését játszotta a Felsővárosi Sporttelepen az elmúlt vasárnap. Rengeteg néző előtt, a veterán egri női labdarúgók előtt mutathatták meg mit is tudnak a BVSC-Zugló ellen. Az első találatot Kóka szerezte meg a házigazdák révén, majd záporoztak az egri gólok egészen a 64. percig. A mérkőzés vége felé pedig kétszer volt eredményes a vendéggárda. Végül 8-2-re nyert az Eger.  https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27766/2/1856058.html

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Nagy öröm volt egy ilyen mérkőzésen részt venni a csajoknak! Rengeteg néző, remek hangulat, régi játékosok óvó szeme előtt játszhattak. Sajnos maga a játék nem volt az igazi, de a lányok hozták, amit kell. Nagyon jól érezték magukat az egész nap során, azt pedig különösen jó volt látni, hogy a “régi nagyokkal” megtalálták a közös nevezőt. Még egy dolgot ki kell emelnem, ugyanis ritkán látott személyek voltak egy egri mérkőzésen! Korrekt, esemény közelben lévő, önmagát a játék egy elemének tekintő, se jobbra-se balra nem enyhébb vagy szigorúbb játékvezetői hármas tevékenykedett, amiért szintén jár a gratuláció nekik!

A mérkőzés után pedig a régi, veterán női labdarúgókkal beszélgethettek a játékosok, hiszen az egésznap a 40 éves női NB I.-ről, a 40 éves egri női labdarúgásról szólt.

Fényképek a klub facebook oldalán!

A bajnokság következő mérkőzésén az Arany Bácska Egyesület vendége lesz az Eger szeptember 17-én, szombaton. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?