MOL Magyar Kupa: ,,Szeretnénk az a kis csapat lenni, akik egy nagy dolgot visznek véghez.”

Az Eger SE NB III.-as csapata a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójára készült a héten. Az NB I.-es Debrecen érkezik a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba. A Loki jelenleg az 1. helyen áll  a bajnokságában négy győzelemmel és egy vereséggel. A Debrecen a harmadik fordulóban csatlakozott az MOL Magyar Kupa sorozathoz. Az Eger SE az első fordulóban a Gyulaházát, majd a másodikban a Tarpa együttesét múlt felül, az NB III.-as bajnokságban pedig megszerezte első hazai győzelmét az elmúlt hétvégén, így jelenleg a 9. helyen állnak.

A találkozó 15 órakor kezdődik szeptember 16-án. 

Debreczeni Dávid játékos: Személy szerint nagyon boldog voltam mikor a DVSC-ét húzták ki a nevünk mellé a kupában. Ott nevelkedtem, nagyon jó emlékeim vannak a klubról, a városról és vannak olyan játékosok is, akikkel még együtt nőtem fel. A két fiam is Loki szurkoló ők már a héten szívták a véremet, hogy most a DVSC-nek fognak szurkolni nem nekem. A mérkőzésről pedig annyit, hogy tudjuk, hogy az ország egyik legjobb csapata látogat hozzánk, nagyon jó formában vannak, fantasztikus táboruk van, akik vélhetően elkísérik majd őket erre a találkozóra. Nekünk pedig az a hozzáállás kell, hogy minden sorozatban van egy meglepetés csapat. Most mi szeretnénk az a kis csapat lenni, akik egy nagy dolgot visznek véghez. 

Kovács Dávid játékos: Örülünk annak, hogy egy jó csapatot fogadunk, akik magasabb osztályban szerepelnek. Beszéltük a többiekkel, hogy ez egy jó erőfelmérő lesz a számunkra. Tisztában vagyunk az erőviszonyokkal, de nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára. Nyilván tudjuk, hogy a Debrecen csapatában elég rutinos, több válogatott mérkőzéssel rendelkező játékosok vannak. Egy jó mérkőzést várok, remélem sokan kilátogatnak. Rajtunk nem fog múlni Remélem, hogy amit elkezdtünk a bajnokságban azon az úton tudunk tovább menni a kupában is. Minden szurkolót várunk a csapattal.

Várunk minden kedves szurkolót! Legyünk minél többen és szurkoljunk a csapatnak! 

Információk a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójáról

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?