MOL Magyar Kupa: Nem sikerült a továbbjutás

Többszáz szurkolóval telt meg a Szentmarjay Tibor Városi Stadion szombaton délután. Az Eger SE NB III.-as csapata az NB I.-es Debrecen együttesét fogadta a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában. A 10. percen Balázs Patrik góljával szerezte meg a vezetést az Eger, majd egyenlítés csak a 36.-ban érkezett. Fordulás a mérkőzés végén szerezte meg a másodi találatot a Loki, így végül 2-1-re nyertek. https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27257/3/1841574.html

Balázs Patrik játékos értékelése: Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Debrecennel, Egy nagyon erős csapat jött hozzánk, de úgy érzem, hogy kellően helyt tudtunk állni és kellően megnehezítettük a dolgukat. Lehetett volna jobb eredmény is, de elégedettek vagyunk így is. Nagyon jó érzés volt gólt szerezni, úgy érzem ezzel lendületet adtam a csapatnak és nagyon jól játszottunk ezután próbáltuk tartani az eredményt ami sajnos nem sikerült végig.

Lázok János vezetőedző értékelése: Ez egy igazi kupamérkőzés volt. Arra készültünk, hogy nehezítsük meg a Debrecen dolgát, ami úgy gondolom sikerült is. Amit kiemelnék, amit már a srácokkal is megbeszéltünk, hogy a védekezésünk és a labda nélküli játékunk erős volt az egyes zónában nagyon jó megoldják a feladatokat a fiúk. Remélem, hogy ez a meccs bebizonyítja, hogy igen is jók vagyunk ebben és remélem, hogy labdával való fejlődésünk is egyre jobb lesz. Ha a kettőt pedig összevegyítjük akkor kapunk itt Egerben egy igazán jó csapatot. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?