U19 leány: Győzelem a tavalyi bajnok ellen

Az Eger SE U19-es leány csapata a Nyíregyháza együttesét fogadta az elmúlt szombaton. A Felsővárosi Sporttelepen a 13. percben szerezték meg a vezetést a vendégek, majd Jakab három góllal reagált erre. Kettőt az első félidőben szerzett, a harmadikat pedig a második játékrészben. A nyíregyiek igyekeztek felzárkózni, azonban Kovács még sikeres volt a kapujuk előtt, így végül 4-2-re az egriek nyertek. Ezzel egy győzelem és egy vereség a mérlege a lányoknak.  https://adatbank.mlsz.hu/match/61/0/27300/2/1867816.html

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Nagyon büszke vagyok a lányokra, mert bebizonyították, hogy nemcsak jó társaságot alkotnak, hanem focizni is tudnak! Az előző évi bajnokot megverni mindig nagy fegyvertény – így most is annak tartom! Örülnék, ha a lányok végre mindig nagy létszámban lennének edzésen és mérkőzésen, mert akkor sokkal magasabb célokat lehetne kitűzni eléjük a képzésben és eredményekben is!

A következő mérkőzésen az egri lányokra is megyei rangadó vár, hiszen az FC Hatvan vendégei lesznek akárcsak az NB III.-as Eger SE. A találkozó szeptember 21-én, csütörtökön lesz 16 órától. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?