NB III.: Az útirány Hatvan

Megyei rangadóval folytatódik az Eger SE NB III.-as csapata számára a szezon. Az FC Hatvan vendégei lesznek szeptember 24-én vasárnap. A házigazdák jelenleg a 11. helyen állnak 2 győzelemmel, három döntetlennel és 2 vereséggel. Egy ponttal vannak lemaradva az egriektől, akik a 9. helyen állnak ebben a pillanatban 3 megnyert mérkőzéssel, egy egállal és háromszor kaptak ki. A találkozón Beliczky Gergő biztos nem lép pályára a nyári sérülési miatt. A mérkőzés 16 órakor kezdődik. 

Dulló Martin nyár végén csatlakozott az Eger SE NB III.-as csapatához. 

Dulló Martin játékos: Jól érzem itt magamat Egerben. Egy nagyon baráti kis csapathoz érkeztem, jó a társaság. Mindenki nagyon motivált, befogadók voltak a srácok. Úgy gondolom, hogy ha ennyire összetartóak vagyunk, egy nagyon jó kis eredmény is születhet a szezon végére. Nagyon bizakodó vagyok a holnapi mérkőzéssel kapcsolatban. Amióta idekerültem haladunk lépésről lépésre a cél felé. Látom a fejlődést és magamon is érzem. Egyre jobban tudjuk képviselni azt a focit, amit Jani kér tőlünk. Múlt héten kupa meccs volt, az elmúlt két hetet úgy gondolom teljesen a felkészülésre tudtuk szánni. Mindenképpen a három pontot szeretném elhozni.

Géringer Tamás is nyár végén érkezett a gárdához.

Géringer Tamás játékos: Jó itt Egerben, örülök, hogy sikerült beilleszkednem, valamint annak is, hogy egyre több játéklehetőséget kapok. Szeretnék a stábnak bizonyítani, hogy megérdemlem a bizalmat. Egyértelműen győzelmet várok holnap, Örülök, hogy összeérett a csapat, jó a játékunk. 

 

A mérkőzés élő linkje: https://youtu.be/AbR5aM0bky4

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?