Megszerezte második döntetlen mérkőzését az Eger SE második gárdája. Az ellenfél a Bélkő SE-Bélapát együttese volt az 5. fordulóban. Az első találatot Vona szerezte meg a 18. percben, majd nem sokkal később Nagy egyenlített ki. Az első félidő vége előtt pedig Berecz volt sikeres a hazaiak kapuja előtt. Fordulás után a 58. percben Bocsi egyenlített ki, ami megmaradt a mérkőzés végig, így 2-2-es egállal zárult a találkozó. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el.

Kaszás Norbert vezetőedző értékelése: Sajnos nem a legjobb előzménnyel készültünk a mérkőzésre, hiszen csütörtökön, alapemberünk Daru Márk bejelentette távozását a csapatunktól, komolyabb edzői pályafutás reményében, amihez ezúton is sok sikert kívánunk neki!

Ennek ellenére azt hiszem, hogy kijelenthetem győzelmi reményekkel érkeztünk Bélapátfalvára! Jól kezdtük a mérkőzést mert már az első 15 percben három 100%-os ziccert tudtunk kialakítani az ellenfél kapujánál, az sajnálatos, hogy folytattuk az előző hetek statisztikáját, miszerint egyet sem tudtunk gólra váltani. Majd jött a hidegzuhany és betalált a kapunkba az első ellentámadásból a házigazda. Szerencsére gyorsan a mi javunkra tudtuk fordítani a mérkőzés állását és még további ziccereket alakítottunk ki a félidő végéig. le kellett volna rendezni a meccset, de sajnos nem így történt. A második félidőben is sorra jöttek a helyzetek, az üres kapuba sem tudtunk betalálni és sajnos egy büntetőt is kihagytunk, nem úgy mint az ellenfél, aki a félidő közepén értékesített egyet amire már nem tudtunk góllal válaszolni.

Nagyon szomorú és csalódott vagyok, mert kis túlzással bajnokságot lehet nyerni ennyi ziccerrel, amit mi az 5 hét alatt kihagytunk, annak ellenére hogy szinte csak ezeket a szituációkat gyakoroljuk edzéseken. Ami viszont nagy örömmel tölt el, az pedig hogy az U17-es srácok mindegyike nagyszerű teljesítménnyel lépett pályára akár kezdőként akár csereként. Dolgozunk tovább és bízunk abban hogy előbb utóbb kiszakad az a bizonyos gólzsák.

A bajnokság következő mérkőzésen villanyfényes találkozóra számíthatnak a szurkolók. Szeptember 30-án, szombaton 18 óra 30 perckor játszik egymással az Eger SE II. és a Maklár SE.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?