U15: ,,Izgalmas, heves, sok futással és ütközéssel járó párharc volt a mérkőzésen.”

Az Eger SE U15-ös csapata az elmúlt pénteken hosszú útra indult. Az MLSZ Regionális bajnokság 5. fordulójában a Tarpa vendégei voltak. A találkozón egy gól született a 75. percben a hazaiak javára. Így 1-0-ra győzött a Tarpa. Az Eger jelenleg az 5. helyen áll három győzelemmel és 2 vereséggel. A mérkőzést jegyzőkönyve ITT található meg.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Nagyon jó mérkőzésen vagyunk túl. Izgalmas, heves, sok futással és ütközéssel járó párharc volt. Mindkét csapat nyerhetett volna, ezúttal a hazaiak értékesítettek egy helyzetet, amivel otthon tartották a három pontot. Sok ilyen meccset kellene játszanunk ebben a korban. A hazai csapat egyéb korosztályú labdarúgóinak a pályán kívüli viselkedése, provokációja a játéktéren lévőkkel szemben, majd a mérkőzést követően a parkolóban viszont minősíthetetlen és nem sportolóhoz illő volt. Reméljük csak egyszeri alkalom volt.

A bajnokság következő fordulójában a Mátészalka korosztályos csapata látogat a Felsővárosi Sporttelepre október 7-én, szombaton. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?