A belga Double Pass átvilágítást tartott klubunknál

A belga Double Pass ellenőrzést tartott klubunknál az elmúlt két napban. A cég végzi a labdarúgó akadémiák szemléjét az egész világon. Hazánkban a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) megbízásából készíti el a magyar labdarúgó akadémiák és tehetségközpontok felmérését. Magyarországon 28 tehetségközpont működik, ezek közé tartozik az egri is.

Auditokra négyévente kerül sor, melynek célja, hogy az MLSZ egy külső, pártatlan cég bevonásával felmérje, majd rangsorolja az akadémiákat, tehetségközpontokat működésük és szakmai munkájuk szempontjából. Tizenöt komponens vonatkozásában ellenőrzik azokat a szabályzó elemeket, amelyek alapján fel kell épülnie a szervezeteknek. Többek között a stratégia, filozófia, szakmaiság, menedzsment, emberi erőforrás, amelyek alapján egy tehetségközpontnak működnie kell, ebben az esetben klubunknak is.

Az elmúlt, hetek, hónapok adminisztratív feladatai mellett hétfőn és kedden több vezetővel, edzővel, munkatárssal beszélgettek a Double Pass cég képviselői, valamint edzésekbe is betekintettek.

A vizsgálatnak április végén lehet eredménye.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?