Az MLSZ Regionális bajnokság 6. fordulójában is hosszú útra indult az Eger SE U15-ös csapata hiszen Tarpa után a Mátészalka vendégei voltak. Az első találat a 17. percben született meg, ekkor Bányi volt eredményes a hazaiak kapuja előtt. Majd fordulás után tovább növelte előnyét az Eger, Szegedi két góljával már 3-0-ra vezettek. Végül Tomori is betalált, így 4-0-ra nyertek. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Rendkívül nehéz mérkőzésre számítottunk. Két eltérő stílusban játszó csapat találkozott, ahol a játékosaim végig koncentráltan fociztak és összességében megérdemelten vonultak be tapsvihar közepette az öltözőbe. Az első gól igazi csapatmunka volt, hiszen egy kis kapuskirúgásból vittük végig a támadást úgy, hogy az ellenfél nem tudott labdába érni. Szép munkát végeztek a fiúk!

Jelenleg az egriek a harmadik helyen állnak hat lejátszott mérkőzés után. Négy győzelmük és két vereségük van. A bajnokság 7. fordulójában a DEAC vendége lesz az Eger 11 órától, október 14-én, szombaton.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?