Női NB II.: A hatodik fordulóban a Kazincbarcika érkezik a csapathoz

Az Eger SE NB II.-es női csapata a Kazincbarcikával folytatja a bajnokságot. Az ellenfél jelenleg a 8. helyen áll 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 2 vereséggel. Az egriek pedig a másodikok. A két csapat már találkozott egymással a szezonban. A Simple Női Kupa első fordulójában a Barcika a Felsővárosi Sporttelepere látogatott. A találkozót az Eger nyerte meg. A mostani mérkőzés 18 órakor kezdődik. 

Jakab Zsófia jelenleg 11 találattal jelenleg vezeti a női NB II.-es góllövőlistát. A játékos az elmúlt időszakról mesélt nekünk, valamint arról, hogy mit vár a hétvégi találkozótól.

Jakab Zsófia játékos, NB II.: Úgy érzem, hogy nagyon jól állunk, már egy kis idő eltelt a bajnokságból és szerintem egész jól szerepelünk. Egyéni szempontból is értem, hiszen vezetem a góllövőlistát a bajnokságon belül. Ebből sok dolgot köszönhetek a csapattársaimnak, mivel minden helyzetben próbálnak segíteni, hogy minél találatot szerezzek. Nagyon sokat hozzátesz ez a csapategységhez. 

Nagyon remélem, hogy a hétvégén mindenki oda fogja tenni a maximálisat. Már találkoztunk a Kazincbarcikával a kupában és győztünk, de ez nem lehet mérvadó. Minden meg kell tennünk a győzelemért. El kell érni a legjobbakat, Remélem most gólt tudok szerezni, hiszen nyáron még nem játszhattam a csapatban. Most viszont ott leszek! Remélem mindenki koncentrált lesz és itthon tarthatjuk a három pontot. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?