Ismét nagyarányú győzelmet szerzett az Eger SE NB II.-es női csapata a Kazincbarcikával szemben. Korábban a Simple Női Kupa első fordulójában szintén a Felsővárosi Sporttelepen találkozott egymással a két csapat és a hazaiak 7-0-ra nyertek.

Az elmúlt szombat este ismét Egerben játszott egymás ellen a két gárda. A gólok sorát Vig indította a hazaiaknál a 8. percben, majd az első félidőben Bíró és Kota csatlakozott. Fordulás után ismét Vig volt először sikeres a Barcika kapuja előtt, ekkor már 4-0-ra vezetett az Eger. Végül Végh, Jakab és Kota második találatával ismét 7-0-ra győzött a hazai csapat. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el!

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Túl vagyunk az őszi szezon felén és egy olyan pozícióban vagyunk jelenleg amiről álmodoztunk a bajnokság előtt. Most azonban olyan meccsek jönnek, amiket a közvetlen élmezőny tagjaival játszunk. Ahhoz, hogy ezek a találkozók valós téttel bírjanak, hogy “bajnoki döntők” legyenek kellett a mostani győzelem. A lányok végig magabiztosak voltak, helyenként még jól is játszottak, így megérdemelten tartottuk itthon a három pontot.

A bajnokság következő mérkőzésén a jelenleg harmadik helyen álló, az egriektől egy ponttal lemaradó Újpest vendége lesz a gárda október 22-én, vasárnap.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?