Debreczeni Dávid: ,,Kicsit olyan, mint ha hullámvasúton ülnénk.”

Az Eger SE NB III.-as csapata a szezont két vereséggel kezdte a Putnok és a Cigánd ellen. Majd a Magyar Kupában a Gyulaházával szemben sikerült nyerniük, a bajnokságban pedig először az első győzelmet a Gyöngyös ellen szerezték meg. Ezt követően edzőváltás történt. Céró Bálint helyett Lázok János vette át a csapat irányítását. Az új helyzetben a DVSC II. együttesével döntetlent játszott a gárda, majd a Magyar Kupa második fordulójában tizenegyesekkel múlták felül a Tarpa együttesét.

A bajnokságot a tiszaújvárosi vereséggel folytatta a csapat, a Karcagot és a Salgótarjánt legyőzték. A kupa harmadik mérkőzésén kiélezett meccset játszott egymással az Eger és az NB I.-es DVSC. A Hatvan elleni megyei rangadón pedig egál született, az Újpest második gárdájával szemben pedig 1-0-ás sikert aratott az együttes. Az elmúlt két mérkőzésen azonban kikapott az egri csapat. Az Eger SE NB III.-as gárdájának oszlopos védője, Debreczeni Dávid értékelte az elmúlt időszakot

Debreczeni Dávid játékos, Eger SE: Az elmúlt időszakról csak pozitívan tudok beszélni, annak ellenéri is, hogy két vereség van most a csapat háta mögött. Kicsit olyan, mint ha hullámvasúton ülnénk. Egyszer olyan mérkőzést játszunk, hogy az utolsó percekben kapunk gólt vagy olyan következik, ahol az utolsó pillanatban tudjuk megszerezni a győzelmet. Majd van négy meccs, amikor 10 pontot szerzünk, utána jön a két vereség, ami most mögöttünk van. Mondhatnám a kupa meccset is, hiszen egy alacsonyabb osztályú gárda ellen tizenegyesekkel jutottunk tovább, majd egy NB I.-es ellenféllel szemben végig kiélezett mérkőzést tudunk játszani. Fiatal csapatunk van, látni kell, hogy hadilábon állunk a gólszerzéssel. Ezt még a rutintalanság számlájára tudnám írni, emellett pedig túlzottan görcsössé válik a játékunk a támadó harmadban. Ha nem megfelelő számunkra az eredmény akkor egy kicsit kapkodóan játszunk. Ha ezeket le tudjuk vetkőzni, akkor úgy gondolom szép sikereket tudunk elérni. Ezért is mondom, hogy pozitív vagyok. Látom a srácokat, hogyan edzenek napról napra. Mindenki éhes a sikerre, úgy gondolom ez csak jó ha tud minket vinni. 

Az Eger SE bajnoki eredményei ITT , a kupa eredménye ITT elérhetőek. A következő bajnoki mérkőzésen a DEAC vendége lesz a gárda október 22-én, vasárnap, 11 órától. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?