NB III.: A DEAC vendége lesz a gárda hétvégén

Csak négy pont a különbség! Az Eger SE NB III.-as csapata a DEAC vendége lesz vasárnap délelőtt. A hazai gárda az 5. helyen áll 5 győzelemmel és 3-3 döntetlennel és vereséggel. Az egriek pedig a kilencedikek 4 nyert mérkőzéssel, 2 egállal és 5 elvesztett találkozóval. A két csapat között pedig 4 pont a különbség. Együttesünknek van mit pótolni, hiszen az utóbbi két mérkőzésen vereséget szereztek. A találkozó 11 órakor kezdődik a Debreceni Egyetemi AC Sporttelep pályáján. 

Vajda Ákos játékos: Egy hasonló kaliberű gárdához utazunk, mint amilyenek mi vagyunk. Az elmúlt két meccs alapján azt gondolom, hogy mindenképpen javítanunk kell a támadójátékunkon. A három pontért utazunk. Hogy ha az előre felé játékban a passzok és a kis kombinatív játékok jól sülnek el, akkor úgy gondolom, hogy megnyerhetjük ezt a mérkőzést. 

Nagy Ákos játékos: Az utóbbi két mérkőzésen sajnos vereséget szerzetünk, így ezt a holnapi napon szeretnénk kijavítani és rátérni újra a győzelem útjára. Minden meg fogunk tenni azért, hogy holnap nyerjünk. A DEAC egy nagyon jó csapat, egy ki-ki mérkőzésre számítok. Nekünk jobban kell akarni a győzelmet!

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?