Egy héten belül a harmadik mérkőzését is lejátszotta az Eger SE U12-es csapata. A Kisvárda a DVTK után a Mezőkövesd együttesét fogadta a gárda szombaton délelőtt. K.Tóth és Horváth találataival hamar megszerezte a vezetést a hazai gárda, majd Molnár és Mirkóczki is csatlakozott a gólgyártáshoz. A 70. percben egy öngól esett a kövesdiek kapujába, Mirkóczki még kétszer sikeres volt. Az Eger nagyarányú győzelmet szerzett a találkozón. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el.

Káplár Tamás vezetőedző értékelése: Még mindig sok hiányzóval, de ennek ellenére jó előjelekkel vártuk a mérkőzést. Az elmúlt két fordulóban nagy iramú, kemény találkozókat játszottunk, most azonban nekünk kellett dominálni a meccs elejétől. A gyerekek ezúttal is helyt álltak, érezhetően nyomást gyakoroltunk az ellenfelünkre az első perctől kezdve, melynek meg is lett az eredménye.

Végig mezőnyfölényben játszottunk, kevés helyzete alakult ki az ellenfélnek, de a magabiztos vezetés ellenére sok idő kellett az egri gyerekeknek, hogy megnyugodjanak és átgondoltabban focizzanak. Sokkal inkább volt jellemző, hogy az ellenfél tempóját átvesszük, de szerencsére ebből viszonylag  gyorsan ki tudtunk jönni, és új sebességre kapcsoltunk.

Születtek remek megoldások, a kapusaink ezúttal is mutattak be bravúrokat és a mezőnyben is láttunk szépen kidolgozott támadásokat, gólokat. Az elmúlt két fordulóban látványosan javultunk labdatartásban, valamint védekezésben is. Folytatjuk a munkát, és törekszünk újabb szintekre lépni.

A folytatásban a DVSC vendége lesz a gárda október 28-án, szombaton. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?