U10: ,,Az egész csapat hozzátette a magáét!”

Az U10-U11-es Dunamenti liga negyedik fordulóját Székesfehérváron a Fehérvár FC utánpótlás központjában rendezték meg az elmúlt vasárnap. Az Eger SE 2014-es korosztálya ezen a napon a BVSC, Gödöllő SK és a hazai Fehérvár FC csapataival mérkőztek meg.

Az U10-es csapatunk eredményei, zárójelben a góllövőkkel:

  • Eger SE – Gödöllői SK 3-1         (Juhász Örs 2, Czank Csongor)
  • Eger SE – Fehérvár FC 3-1         (Telek Marcell 2, Roszkos Lénárd)
  • Eger SE – BVSC 4-1                     (Czinege Balázs 2, Szabó Zente, Kereszturi Olivér)

Ezzel az igen jó szerepléssel csapatunk ott van az elit gyermekliga élmezőnyében és pontazonossággal a dobogó harmadik fokára is felfér, hiszen a Bp. Honvédnak, illetve a BVSC-nek is ugyanannyi pontja van.

Az Eger SE U10-es csapat:

Dancs Dominik, Filep Zalán (kapusok) Telek Marcell, Holló Áron, Menyhárt Tamás, Czinege Balázs, Szabó Zente, Kun Levente, Roszkos Lénárd, Czank Csongor, Juhász Örs, Kereszturi Olivér

Nagy Barbara vezetőedző értékelése: Rendkívül tetszetős, fegyelmezett és bátor játékunkkal három győzelemnek örülhettünk. Igazi csapatmunka volt a gyerekek teljesítménye. Öröm volt a mérkőzéseken azt látni, hogy ezek a srácok remek közösséget alkotva bátran fociznak, bíztatják egymást, valamint a gólt bárki rúgja közösen ünneplik. Minden meccsen mi irányítottuk a játékot, a labdakihozatalok ezúttal remekül működtek, melyben kapusaink rengeteget segítettek, jó döntéseket hoztak. Rendkívül hasznos három mérkőzést játszottunk, ahol kiemelném az egész csapatot, hiszen mindenki hozzátette a magáét! Bízom benne, hogy ezek a győzelmek önbizalmat adnak a folytatásra, hiszen a jövőhét végén a Ferencváros korosztályos csapata érkezik hozzánk Egerbe.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?