Leány U15: Arannyal zárta a Forradalom Utánpótlás Labdarúgó Kupát a csapat

Október 23-án, nemzeti ünnepünket Nagykátán töltötték az Eger SE 2010-es leányai. Idén hatodik alkalommal rendezték meg a Forradalom Utánpótlás Labdarúgó Kupát. Az U7-es, az U9-es, az U11-es és az U15-ös lányok mérkőztek meg egymással. 48 csapat közel 400 játékosa lépett pályára hétfőn – olvasható a Nagykáta SE Online Oldalán. A délelőttöt a kisebbek nyitották, majd a nagyobbak következtek.

Az U15-ös lány korosztály mezőnye: Bicskei TC, Eger SE, Nagykáta SE, Szolnoki MÁV FC, Táborfalva KSE, Tehetség SE I., Tehetség SE II., Tehetség SE III.

A VI. U15-ös lány Forradalom Kupa eredményei IDE kattintva érhetőek el.

A torna végeredménye:

  1. Eger SE
  2. Táborfalva KSE
  3. Szolnoki MÁV FC

A tornát Szívósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelte. 

Szívósné Bozsó Renáta vezetőedző értékelése: A célunk a kupa megszerzése mellett a csapat összetartása volt az elmúlt hétvégén. Mindhárom csoportmérkőzésünkön győztünk, így a döntőt mi játszhattuk, amit büntető rúgásokkal nyertünk meg. A lányok szép játékkal, megérdemelten hódították el a kupát. Egyéni díjunkat Csengeri Lili kapta, ő rúgta a legtöbb gólt! Külön öröm volt számunkra, hogy a döntő után az ellenfél szurkolói gratuláltak és megtapsolták a lányainkat. Köszönjük a szervezők munkáját, gratulálunk a többi csapatnak!

Csengeri Lili rúgta a legtöbb gólt a tornán!

A győztes csapat! Gratulálunk!

 

Az U15-ös lány torna különdíjasai:

A torna gólkirálynője: Csengeri Lili (Eger SE) – 6 találattal;

A torna legjobb játékosa: Takács Lili (Szolnoki MÁV FC);

A torna legjobb kapusa: Sági Noémi (Táborfalva KSE).

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?