Az elmúlt vasárnap az Eger SE U9-es csapata a Kiemelt Bozsik Tornán vett részt. A házigazda Sajóvölgye, a Mezőkövesd és a Salgótarján korosztályos csapataival mérték össze tudásokat. 

 

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése: Rettentően rossz időben rendezték a Kiemelt Bozsik Tornát. Szinte végig szakadt az eső, ennek ellenére jó kis mérkőzéseket sikerült játszanunk. A torna elején mondtuk is akkor kell focizni amikor jólesik. Hát most jól esett. Az első mérkőzésen ezt a fiúkon nem éreztem. Inkább azzal foglalkoztak mennyire csúszik a pálya és hogy szakad rájuk az eső. Utána feljavult valamelyest a játékunk és a Mezőkövesd valamint a Salgótarján ellen már sok olyan elemet láttam amiket edzésen gyakoroltunk. Remélhetőleg ebből egyre többet fogok. Varga Nándort emelték ki a szervezők, mint legjobb játékost. De mindenkinek gratulálok, hogy ilyen körülmények között is jól teljesítettek.

Csapatunkból 10 játékos utazott el a hétvégi Bozsik Tornára: Miskolczi Márton, Bolla Zétény, Boross Balázs, Lengyel Hunor, Barankai Zalán, Prokaj Benett, Varga Nándor, Szakács Bence , Orosz Zalán, Pogonyi Patrik

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?