Nemzetközi téli tornán veszt részt felnőtt női csapatunk

Az Eger SE felnőtt női csapata részt vesz a 2024-es Senior Téli Kupán, melyet Hollandiában rendeznek meg. A mérkőzéseket január 12-es és 15-e között játszák a csapatok. Gárdánk többek között az FC Rijnvogels, a Dutch Police Women’s Football Team, a Telstar Women és az AFC Amsterdam ellen küzd majd a díjakért. Az együttes egész héten Duinrellben marad, és az RKSV Blauw-Zwart és az Fc Rijnvogels pályáján játssza mérkőzéseit. Marco Miltenburg főszervező köszöntötte levélben a csapatot és a női szakág szakmai igazgatóját Dr. Vitányi Lászlót.

Welcome Hungary, Welcome Eger! Welcome again László!

It’s that time again from January 12 to 15. A new edition of the Wintercup Holland Duinrell. Once again with 1000 participants, making it the largest and most fun football event during the winter break in the Netherlands. 500 men and 500 women compete in different categories. All teams play at their own level. In addition to the amusement park and the pub with ganeroom and bowling, a large theme party will be held every evening.

We believe that the Winter Cup is the best preparation for the second half of the season.

Several foreign teams are also participating in this edition. One of these teams is a Hungarian women’s team that will participate in the ‘top class’ at the Winter Cup.

Eger Women, which operates at the second highest level in their country, will compete against Fc Rijnvogels (second highest level), Telstar (first level, promise), National Police Women Team and AFC Amsterdam.  So, we will have a new winner because last year’s champion Saestum unfortunately not included.

The coach of Eger Women is Laszlo Vitanyi. This former semi-professional great striker from Hungary has participated in the men’s competition of the Winter Cup twice in the past as a player. According to this crafty coach, the concept of the Winter Cup is perfect for him. Team building, good opponents and relaxation in a weekend.

Want to know more about the Wintercup Holland Duinrell?

Check: www.pmsoccerevents.nl

Regards, Marco

Isten hozott Magyarország, Isten hozott Eger! Üdv újra László!

Január 12. és 15. között újra itt a Wintercup Holland Duinrell. Úgy gondoljuk, hogy 1000 résztvevővel, ez a legnagyobb és legszórakoztatóbb futballesemény a téli szünetben, Hollandiában. 500 férfi és 500 női versenyző szerepel különböző kategóriákban, minden csapat a saját szintjén játszik. A verseny mellett minden este tematikus bulikat szeretnénk tartani, hogy a szórakozásra is legyen idő.

Úgy gondoljuk, hogy a Téli Kupa a legjobb felkészülés a szezon második felére. Több külföldi csapat is részt vesz a versenyen. Az egyik ilyen egy magyar női gárda, amely a Téli Kupán a „csúcsosztályban” mutatja meg mit is tud.

Az országukban a második legmagasabb szinten működő Eger Women az FC Rijnvogels (második legmagasabb szint), a Telstar (első szintű) a National Police Women Team és az AFC Amsterdam ellen mérkőzik meg. Érdekesség, hogy biztosan új nyertese lesz a kupának, mert a tavalyi bajnok Saestum sajnos idén nem vesz részt az eseményen.

Az Eger Women edzője Vitányi László, az egykori félprofi remek magyar csatár korábban kétszer is szerepelt már játékosként a Téli Kupa férfi versenyén. A edző szerint a Winter Cup koncepciója tökéletes a jó ellenfelekkel való játékra, csapatépítésre és egy kis pihenésre is a hétvégén.

Többet szeretnél tudni a Wintercup Holland Duinrellről? Látogass el az oldalunkra, ami ITT érhető el!

Üdvözlettel, Marco!

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?