U10 leány: ,,Rengeteg szép csel, sok-sok gól és mosolygós lányok.”

Az Eger SE U10-es leány csapata Ózdra látogatott az elmúlt hétvégén. Az MLSZ-es bajnokságban a házigazda, a Diósgyőr, a Nyíregyháza és a Garvittax Focisuli gárdái ellen léptek pályára. Az eseményről Hegedűs Zsolt készített összefoglalót. 

Hegedűs Zsolt edző értékelése: Hála istennek remek időben léphettek pályára a lányok Ózdon. Jó pályán, remek szervezéssel, jó mérkőzéseket tudtunk játszani. Hátul szinte hiba nélkül. Végig arra törekedtünk, hogy rengeteget cselezzenek a lányok, legyen sok egyéni kezdeményezés és természetesen élvezzék a focit. Úgy gondolom ez mind megvalósult. Rengeteg szép csel, sok-sok gól és mosolygós lányok. Örülök, hogy ezen a napon egy rövid időre én lehettem az edzőjük. Annak is örülök, hogy nem találtunk legyőzőre.

Végh Katalin edző értékelése: A lányok ismét kitettek magukért, a szuper teljesítmény mellé nagyszerű eredmények párosultak, mindössze egyetlen kapott góllal zártuk a tornát. Sok szép megmozdulást láttam tőlük végig fegyelmezetten és koncentráltan játszottak, aminek külön örülök, hogy az edzésen gyakoroltakat egyre többször látom vissza.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?