U9: ,,Szép cselek, támadásfelépítés és labdakihozatalok.”

Az Eger SE U9-es csapata a Kiemelt Bozsik következő fordulóján járt. Szolnokon a házigazda, a Monor, a Vasas és az Olasz Focisuli korosztályos csapatai ellen léptek pályára. 

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése: Az eddig legjobban sikerült tornánk volt, annak ellenére, hogy az utolsó mérkőzés már szakmailag nem volt értékelhető. Az első három találkozón remekül játszottak a fiúk. Végig láttam a tanultakat a pályán. Jól működött a letámadásunk, agresszívak voltunk védekezésben, az átmenetek gyorsak és pontosak voltak és remek mérkőzéseket játszottunk. Szép cselek, támadásfelépítés és labdakihozatalok. Amiben lehet hiányérzetem az a kapu előtt a koncentráció. Még több gólt szerezhettünk volna, ha picit okosabbak és nyugodtabbak vagyunk.  Valamint rengeteg ki nem kényszerített hiba volt hátul amiből gólokat kaptunk. Szinte minden esetben így találtak az ellenfelek a hálónkba, de összességében büszke vagyok a fiúkra.

Csapatunkból 17 játékos lépett pályára: Miskolczi Márton, Magyari Levente  Barankai Zalán, Varga Nándor  Szakács Bence , Tóth Marcell, Molnár Gábor, Prokaj Benett, Németh Max , Szternák Flórián, Demir Veli Attila

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?