U15: ,,Egy izgalmas meccsen vagyunk túl.”

Az Eger SE U15-ös csapata a FILO SE gárdáját fogadta a Felsővárosi Sporttelepen, az elmúlt szombaton. Az MLSZ Regionális Kiemelt bajnokság Keleti-csoportjában a 11. fordulót játszotta a két együttes. Rónai a 21. percben szerezte meg a vezető találatot a hazai gárdának, majd fordulás után egyenlítettek a vendégek. A találkozón végül több gól nem született, így 1-1-es döntetlen lett a vége. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT elérhető.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Ismét egy izgalmas meccsen vagyunk túl. Sajnos ezúttal nem sikerült megszereznünk mindhárom pontot, habár érzésem szerint közelebb álltunk hozzá. Nagy öröm, hogy sok olyan dolog köszön vissza a pályán, amit gyakorlunk edzéseken. Ellenfelünk kapusán mielőbbi jobbulást kívánunk, egy szöglet utáni szituációban sajnos megsérült! Szeretném virtuális kalapom megemelni a szülők előtt, akik a sérült kapust épületbe történő bevitelekor vastapssal biztatták! Ilyen, amikor nem csak beszélünk dolgokról, hanem példát is mutatunk! Gratula a játékosoknak és a szülőknek is!

A csapatra még három mérkőzés vár a szezon őszi feléből. November 19-én az Újpest vendége lesz az Eger, majd november 25-én a REAC korosztályos gárdája érkezik a Felsővárosi Sporttelepre, zárásként pedig LUA Baja látogat a városba. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?