U14: Országh, Suha és Szabó is betalált a hétvégén

Az Eger SE U14-es csapata megszerezte a negyedik győzelmét az elmúlt hétvégén. Az MLSZ Országos Bajnokság Keleti-csoportjában a SBTC vendége volt a gárda a 11. fordulóban. A 9. percben szerezte meg a vezetést az Eger ekkor Országh volt eredményes. Majd nem sokkal később Suha csatlakozott egy találattal. Fordulás után Szabó volt sikeres a hazaik kapuja előtt, így végül 3-0-ra az Eger nyert.  A mérkőzés jegyzőkönyve ITT elérhető.

A csapat góllövő listáját Szabó vezeti 10 találattal (az országosban 7.), 6-6 góllal pedig Bánka és Országh követi.

Országh András játékos: Uraltuk a játékot a hétvégén, a második félidő kicsit tüzesebbre sikerült. Magabiztos győzelmet aratunk a Salgótarján ellen. A bajnokság kezdete előtt több változás is történt, ezért sokaknak kell új pozíciót megtanulnia, de építkezünk tovább, egyre bíztatóbb számunkra a szezon.

Fűkő Tibor vezetőedző értékelése: Összekötném a mérkőzést az ősszel. Nagyon nehéz fél szezonunk van, sok volt a sérült, a gyerek hiány. Ez volt az első meccs, ahol már majd nem el tudtam vinni mindenkit, de közbe szólt egy sérülés. Volt két mecccsünk az ősszel ami nagyon bánt minket, a többi csapatokat vagy sikerült legyőznünk, vagy esélyünk sem volt. A mostani találkozó volt az első olyan amikor a játékkal is és a gyerekeknek a hozzáállásával, vagányságával maximálisan elégedettek voltunk. Az első félidőben az ellenfél játékstílusában benne volt a csipkelődés, sajnos a durvaság is. Azt gondoltam, hogy erre a lóra felülünk majd a második játékrészben és meg fogunk ijedni. Ezzel ellentétben mindenki felvette a kesztyűt. Szenzációs második félidőt játszottak a gyerekek, nagyon sok jó teljesítmény volt és szerencsére tényleg ez volt az első olyan meccs, aminek minden téren csak örülni lehet. Nagyon remélem, hogy a tavaszi szezon könnyebb lesz, hogy jön hozzánk játékos, nem lesz ennyi sérült és beteg gyerkőc.

A bajnokság őszi felévből még lét meccs van hátra a csapat számára. November 18-án a Békéscsaba együttesét fogadják, majd november 26-án zárásként a Monor vendégei lesznek. 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?