Női NB II.: Győzelemmel zárta az őszt a csapat

Az Eger SE NB II.-es női csapata az ősz utolsó mérkőzést játszotta le az elmúlt szombaton. A vendég a Szolnok gárdája volt. A gólesőt André indította a 22. percben, majd nem sokkal később Vig és Végh is csatlakozott. A félidőben 5-0-ra vezetett az Eger. Fordulás után ismét André indított a  gólok sorát, Kota követte és a találkozó 65. percében ismét Vig volt sikeres. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT elérhető.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Szeretném megköszönni a csajok hozzáállását mind a mérkőzéshez, mind a bajnoksághoz. Az elmúlt 23 év legjobb eredményét produkálják ezzel a negyedik hellyel. Dolgozunk majd egész télen, hátha sikerülne érmet szereznünk. Nagyon örülök annak is, hogy a bajnokságban mi szereztük fél év alatt a legtöbb gólt. Természetesen még nincs megállás, mert szeretnénk a futsal NB II.-ben is a legjobb eredményt elérni.

Ezzel a győzelemmel a negyedik helyen várja a tavaszi folytatást az Eger. November 20-án az NB II.-es futsal bajnokságban a Salgótarján vendégei lesznek az egri lányok.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?