U15: ,,A fiúk nagyot mentek, végig figyeltek, amikor kellett kisegítették egymást.”

Az utolsó előtti, egyben hazai mérkőzését játszotta az Eger SE U15-ös csapata. Az elmúlt szombaton a REAC Sportiskola együttesét fogadták. Az első és egyetlen találat a 38. percben született, ekkor Tomori volt eredményes a vendégek kapuja előtt. Így 1-0-ra győzött az Eger. A mérkőzés jegyzőkönyve ITT elérhető.

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése: Azt gondolom, hogy a srácok nagyon komoly sikert értek el. Erre szokták mondani, hogy az ilyen meccsek a “legveszélyesebbek”, hiszen az ellenfeled fölé nősz, de az ellenfeled támadóiban nagy potenciál van, ezért koncentrálni kell végig, hogy ne kapj gólt. A fiúk nagyot mentek, végig figyeltek, amikor kellett kisegítették egymást. Az egyetlen hiányérzet, hogy nem zártuk le a második góllal a mérkőzést, de összességében egy jó meccsen sikerült a három pontot itthon tartani. Gratula ezért az összes fiúnak, aki a keretben van!

Az ősz utolsó mérkőzést december 2-án játssza a csapat, amikor is a LUA Baja gárdáját fogadják a Felsővárosi Sporttelepen.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?