NB III.: Egy+nyolc edzőmérkőzés vár a csapatra

Két győztes mérkőzéssel fejezte be az őszt az Eger SE NB III.-as csapata. Elsőként a Putnok gárdáját, majd a Cigánd együttesét sikerült felül múlniuk. A szezont pont a két gárda ellen vereséggel kezdték az egriek, majd az első győzelmet a Gyöngyös ellen szerezték meg. Ezt követően Céró Bálintot Lázok János váltotta. A vezetőedző az elmúlt időszakot értékelte.

Lázok János vezetőedző értékelése: Ha egy edző kaphat nehéz feladatot, az az ha egy csapatot szezon közben vesz át, hiszen nem azokkal a játékossal dolgozunk együtt, akiket mi szerettünk volna. Próbáltunk egy filozófiát nekik átadni, amit én, mi képviselünk. Nagyon befogadóak voltak a játékosok, kellett egy kis időszak mire ráálltak erre. Úgy gondolom, hogy az Újpest II. ellen jött el egy olyan pont, ott láttam azt, hogy csinálják is a fiúk azt, amit kérünk tőlük, illetve jó minőséget képviselnek az osztályhoz képest. Lentről indultunk, de a legfontosabb része az volt, hogy a fejeket rendbe tegyük, hogy elhitessük velük, hogy sokkal több van bennük. Bár felléptünk az 5. helyre, van hiányérzetem, hiszen olyan meccseket veszítettünk vagy játszottunk döntetlent, amit a játékképe alapján nem kellett volna. Nem vagyunk telhetetlenek, elindultunk egy úton, amit folytatunk és tavasszal még jobbak leszünk.

A pihés előtt egy edzőmérkőzés vár a gárdára, az MTK II. gárdájának vendégei lesznek december 6-án, 11 órától. Ezt követően szünet következik a fiúk számára, majd a tervek szerint január 8-án kezdi meg a felkészülést. A március harmadikai kezdésig nyolc edzőmérkőzés szerepel a programban. (szerk. megjegyzés: a mérkőzések helyszínei és időpontja megbeszélés alatt)

Időpont Csapat Helyszín
2024.01.13. szombat Budafok Mezőkövesd
01.19. péntek Szabadkikötő SPORT11 Sport és Szabadidőközpont
01.27. szombat 13:00 Putnok Putnoki Várady Béla Sportközpont
02.03. szombat Puskás II.  
02.10. szombat MTK II. Eger
02.14. szerda Iváncsa  
02.17. szombat Vasas II. Eger
02.24. szombat Fülek Fülek

 A változás jogát fenntartjuk!

Március 3-án a Gyöngyöst fogadja az Eger SE.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?