U13-U14: Nemzetközi mérkőzések a Felsővárosi Sporttelepen

Egerben rendezett nemzetközi mérkőzést az Eger SE a Sajóvölgye és az SBTC, valamint az alájuk tartozó Körzetközpontok tehetségesebb játékosaival közösen. Heves Vármegyéből 14 játékost érintett. 

 Nikl Gábor GR koordinátor: Az MLSZ-szel karöltve egy U13-as és U14-es válogatót szerveztünk az elmúlt 1 hónapban, amelyen a régió tehetségesebb játékosainak tartottunk 2 foglalkozást. Palaticzky Szabolcs kérésére egy nemzetközi megmérettetés szerepelt, harmadik képzésnek, ahol a Kassa korosztályos csapatait hívtuk vendégül. Az itt megjelent három megyei játékosokból álló csapatokban azt figyelték meg az edzők, hogy van-e esetlegesen olyan tehetség, akik nem akadémiáikon nevelkednek, de mégis potenciális jelöltek lehetnek a Magyar U15-ös válogatott számára tavasszal.

Györök Tamás utánpótlás szakmai igazgató, Eger SE: Örülök, hogy egy ilyen rendezvény házigazdája lehettünk itt Egerben. Szinte teljes rálátást kaptunk a regionális U13-U14-es korosztályokról, de emellett egy komoly nemzetközi mérkőzést láttunk. Komoly erőpróba volt ez a játékosoknak és véleményem szerint minőségi teljesítményt láttunk, kiemelten a 14-es korosztályban.  Külön köszönet Lovász Tamás Úrnak, hogy jelen tudott lenni az eseményen és az  MLSZ Heves Megyei Igazgatóságának,  hogy a játékvezetők delegálásban segített az Eger SE számára.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?