TK-KK: Tehetségközponti edzés a Körzetközpontok játékosainak

A mai napon az Eger SE régiójához tartozó három Körzetközpontból a 2011-ben született gyereké volt a főszerep az Északi Sporttelepen.
A Heves SE, az FC Hatvan, valamint a Gyöngyösi AK 6-6 játékossal, valamint a kíséretüket képző szakmai részleggel képviseltette magát a Tehetségközpontban megrendezett közös edzésen.
A foglalkozás célja, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség által kialakított rendszerben a játékosok fölfelé áramoltatást segítse, valamint klubunk szeretné, hogy a hasonló rendezvényeken a gyerekek rálátást kapjanak az egri labdarúgásra és természetesen az Eger SE hétköznapjaiba.

A közel másfél órás edzést Györök Tamás szakmai igazgató, valamint Nikl Gábor grassroots koordinátor nyitotta meg, amely az egri korosztályos edzők vezényletével zajlott, sok játékkal, tekintettel a csípős hidegre.
A gyerekek elmondása alapján nagyon élvezték a napot, és remek hír, hogy többeknek komoly tervei vannak a labdarúgással, valamint a jövőben örömmel pallérozódnának tovább Egerben.

A közös edzést a gyerekek egy kellemes pizzázással, míg a szakemberek egy rövid eszmecserével zárták, pontot téve a nap végére.

A játékosoknak, szakembereknek köszönjük a részvételt, a résztvevő kluboknak és a gyerkőcök hozzátartozóinak pedig a hozzájárulást az eseményen történő szerepléshez!

Vélemény, hozzászólás?