U9: Tornagyőzelem és egyéni díjazás

Klubunk U9-es korosztályú együttese a Youth Talent Cup megmérettetésen vett részt Törökbálinton! A torna országosan elismert és mindig erős csapatok vonulnak fel a meghirdetett korosztályokban!

Csapatunk végig határozottan és magabiztosan játszott, amely során az alábbi eredményeket érte el:

Eger SE – 4Trainerz Budapest = 2:1
Eger SE – Dunakeszi = 6:0
Eger SE –  Újpest FC = 2:0
Eger SE – Kelen SC = 1:1
Eger SE – Gloriett = 2:1

A döntőben:
Eger SE – JVSE = 2:0

A torna gólkirályát is mi adtuk Menyhárt Tamás személyében!

 

Az eseményt Nagy Barbara vezetőedző értékelte:
“Remekül szervezett tornán vettünk részt a hétvégén, ahol mérkőzésről mérkőzésre javult a játékunk. Párharcokban rendkívül erősek voltunk, bátran fociztunk, rengeteg sikeres cselt és jó megoldást láthattunk. Jól alakult, hiszen a döntőben játszottunk a legjobb formában. Az egész tornán rendkívül jó hozzáállással és győzni akarással léptünk pályára. Nem csak csapatunkból, de az egész tornán kiemelkedett Menyhárt Tamás gólerős játéka, aki elől-hátul csúszott mászott a csapatért, fontos gólokat szerzett és büszkén vehette át a torna végén a megérdemelt gólkirályi címet. Gratulálok a gyerekeknek, köszönjük a szülők szurkolását, támogatását, szuper nap volt rengeteg élménnyel”

A kupát elnyerő csapat névsora:
Miskolczi Márton (kapus), Tanárki-Fülöp Sára, Tóth Marcell, Molnár Gábor, Prokaj Benett, Menyhárt Tamás, Kun Levente, Czinege Balázs.

Gratulálunk a csapatnak és köszönjük a szülőknek a szurkolást!!!

Vélemény, hozzászólás?