U19-es korosztályú együttesünk az idei utolsó bajnoki mérkőzésén a Gyöngyös csapatát fogadta. Ellenfelünk a bajnoki címért van harcban, ezért egy jó iramú mérkőzésre számíthattunk! A kilátogató érdeklődők nem is csalódtak, hiszen remek derbin vagyunk túl, ahol sikerült a három pontot itthon tartanunk!
A mérkőzés jegyzőkönyvét ITT lehet megtekinteni.


Gyetván Krisztián vezetőedző értékelése:
“Az év utolsó meccsét hazai pályán a megyei rivális Gyöngyösi AK csapata ellen játszottuk. A tabellán harmadik helyet elfoglaló vendégek ellen semmi más eredmény nem volt elfogadható csak a  győzelem, hogyha a szezon elején kitűzött célunkat, a felsőházi rájátszást meg akarjuk valósítani. Ennek megfelelő felfogásban léptek pályára a fiúk és az első perctől érezhető volt rajtuk, hogy itt mi ma csak nyerhetünk. Egy jó iramú mérkőzésen egy stílusosan játszó csapat ellen sikerült néhol igen szép játékkal megnyerni a mérkőzést. Bár ha a helyzeteinknek csak a felét kihasználjuk sokkal simább is lehetett volna a vége. Külön öröm, hogy az U16-ból feljátszó gyerekek (Kapusi Zsombor, Balogh Levente, Bessenyei Bálint, Neufeld Tamás, Racsek Zoltán) is megállták a helyüket, ezért nagy köszönet Hegedűs Dávidnak.  A legnagyobb köszönetet viszont a szülőknek mondom az önzetlen segítségükért és a határtalan szurkolásukért! Folytatás tavasszal, Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!”

Honlapunk megszólaltatta a mesterhármast szerző Bakondi Bálintot, aki így értékelte a találkozót:
“A tabella harmadik helyén álló Gyöngyös AK. csapatát fogadtuk hazai pályán, akik mindig jó játékerőt képviselnek. Még élénken élt a csapatban a hétvégi, tabellát vezető Gödöllő elleni győzelmünk, ami óriási erőt adott nekünk! Pozitívan, magabiztosan, nagy győzni akarással léptünk ismét pályára, bíztunk benne, hogy egy nagyon jó csapat ellen sikerül megszereznünk újból a három pontot. Mindenki nagy fegyelemmel és odafigyeléssel játszott, sikerült megvalósítani a taktikai utasításokat is. A végletekig küzdött az egész csapat, aminek meg is lett az eredménye. Nagy öröm számomra, hogy három találatommal sikerült megnyernünk a találkozót és az utolsó két győzelmünkkel szépítettünk a tabella állásán.”A bajnokság állása:

Vélemény, hozzászólás?