Első ízben került megrendezésre a Felsővárosi Sporttelepen az Eger SE Mikulás Kupája a klubban sportoló gyerekek részére! Erre az alkalomra a Mikulást is meghívtuk, de mégsem nézhettük, hogy éhezzen, ezért gofrit készítettünk neki!

Horváth Ildikó irodavezető, Dr. Garamszegi Dóra jogi vezető és Béres Mihály operatív vezető már a reggeli nyitástól sürgött-forgott, hogy minél több gofri álljon készen délutánra, a játékosok ne szenvedjenek hiányt belőle! Egy cikkben nem lehet leírni mennyit dolgoztak, amiért mindenki nagyon hálás nekik!
Néha-néha betévedtek az edzők is, hogy előkóstolást vegyenek, azonban Szöllősi Richárd egyéni képző és videóelemző beállt a hármashoz, ezzel a termelési hatékonyságot is növelve és nem utolsó sorban a mennyiségi megőrzést is elősegítve!
A hatalmas adag pontos eljuttatásában nagy szerepet vállaltak a szülők, kiemelten K. Tóthné Andrea – köszönet nekik is érte!

Mindeközben Nagy Barbara szervezése alatt a korosztályos edzők elkészítették a pályákat, ahol különböző ügyességi feladatokban kellett részt venni! A résztvevők rengeteg nevetéssel és élménnyel gazdagodtak, a győztesek pedig még egy kupával is!

   

Külön örömünkre szolgált, hogy a Mlinkó István intézményi csapata is emelte jelenlétével a színvonalat!
Az ügyességi vetélkedő után a legbátrabbak 11-es rúgó versenyen is részt vehettek – de nem volt sok szerencséjük, mert Bukrán Erik rendkívül jó napot fogott ki.

A különböző korosztályokban az alábbi végeredmények születtek!

U11-U13 LEÁNY:
1. helyezett: Farkas Sára
2. helyezett: Majoros Hanna
3. helyezett: Boncz Mária

U8-U9 VEGYES:
1. helyezett Varga Nándor
2. helyezett Barankai Zalán
3. helyezett: Koncz Zsófi

U10-U11 FIÚ:
1. helyezett: Juhász Örs
2. helyezett: Gál Gergely
3. helyezett: Veres Hunor

U12-U13 FIÚ:
1. helyezett: Horváth Ádám
2. helyezett: Kása-Polonkai Mihály
3. helyezett: Lőrincz Zétény

U14-U15 FIÚ:
1. helyezett: Bányi András
2. helyezett: Tomori Dorián
3. helyezett: Seres Noé

U16-U17 FIÚ:
1. helyezett: Hegyi Zalán
2: helyezett Besenyei Bálint
3. helyezett: Kis Gergő

         

Bízunk benne, hogy mindenki remekül érezte magát!
Ismétlés jövőre!!!

 

Vélemény, hozzászólás?