U9: Tornagyőzelem!

U9-es korosztályú együttesünk a mezőkövesdi Mikulás Kupán szerepelt, a többi korosztályunkhoz hasonlóan szintén két csapattal!

A csapataink végig magabiztosan, jól játszottak, aminek az eredménye sem maradhatott el, hiszen a gárda megnyerte a tornát!

A tornagyőzelem mellé egyéni elismerésekben is részesültünk, hiszen Miskolczi Márton kapusként, míg Pogonyi Patrik mezőnyjátékosként kapott különdíjat!

Hegedűs Zsolt vezetőedző értékelése:
“Mezőkövesden jártunk ahol nagyon jó csapatok ellen zárhattuk le az idei évünket. Nagyon elégedett vagyok mindkét csapatunkkal, hiszen a fiúk végig nagyon koncentráltan fociztak és rengeteg olyan elemet láttam a pályán amit az elmúlt hónapokban gyakoroltunk. Mindvégig arra törekedtünk, hogy a kapusoktól építsük fel a támadásokat, ami azt gondolom ezen a napon végig sikeres volt. Nagyon tetszett, hogy a fiúk kellő agresszivitással fociztak ennek köszönhetően már az ellenfél térfelén sok labdát sikerült szereznünk, amikből sok gól és gólhelyzet alakult ki. Büszke vagyok a fiúkra ez szép évzárás volt. Köszönöm Gáspár Milán kollégámnak a segítséget a tornán. Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok és jó pihenést. Januárban innen folytatjuk. “

Vélemény, hozzászólás?