EDZŐK: Jó hangulat és győzelmek!

Az elmúlt évhez hasonlóan edzőink ismét úgy döntöttek, hogy a téli szünetben közösség építés és testmozgás céljából közösen sportolnak egyet. Ezúttal a futsal volt a terepük, ahol a Pest Vármegyei Futsal 7vége sorozatban mérették meg magukat!

Az “A” csoportba kaptunk besorolást, amelynek keretében Gödön szerepeltek a kollégák egy meglehetősen erős négyesben.

Az első mérkőzésen a Pilisborosjenő együttesével csaptunk össze, ahol már három góllal is vezettünk, azonban a fiatalok megtudták fordítani az állást és izgalmas mérkőzés alakult ki, ahol az utolsó szó az egrieké volt, így megnyertük a találkozót.

A második meccsen az Ipoly csapata látván az előző produkciónkat egy sokkal defenzívebb játékot választott, mondjuk úgy: a kontrákra rendeződött be. Sokáig “ült” is a tervük, mert a szünetben vezettek, azonban edzőink megmutatták, hogy nem csak tudás, hanem akarat is van bennük, így fordítottak és megnyertük a második meccsünket is.

Az utolsó csoportmérkőzésünkön a környék egyik remek csapatával, a Kismarossal néztünk farkasszemet. Igazán pörgös, hajtós meccs kerekedett ki és hiába vezettek edzőink 3:0-ra és 5:3-ra is nem tudták megtartani az előnyt és végül vereséget szenvedtünk.

A csoportban a góllövőlista élén Pápai Zoltán végzett 6 góllal, míg a második Dr. Vitányi László lett 5 góllal.

A következő fordulóra 2023.01.13-án kerül sor Dunakeszin, ahol a Zsámbok, Aszód és a Kőbányáért Egyesület csapataival mérkőzünk meg.

Vélemény, hozzászólás?