LU17: Jó mérkőzésen, szoros vereség!

Leány U17-es csapatunknak a bajnokság egyik legjobb csapatának otthonában volt jelenése. A hazai Gyulai Amazonok együttese markáns erőt képvisel a női szekcióban.

Nem könnyítette meg együttesünk dolgát, hogy a felnőtt kupameccsel egy időben játszottak a lányok, így a góllövőlista vezetőjét Jakab Zsófiát nélkülözniük kellett.

Remek, jó iramú, magas színvonalú derbit sikerült játszanunk, ahol ezúttal a gyulaiak diadalmaskodtak – nem érdemtelenül. Együttesünk már három góllal is vezetett, de ellenfelünk nem véletlenül számít a bajnokság egyik esélyesének. Csengeri Lili a mezőny legjobbjaként tündökölt – ma is -, és 2010. novemberi születésűként jelenleg a 2008-as Jakab Zsófia előtt vezeti a góllövőlistát. Ezek a születési dátumok azért kiemelten fontosak, mert a bajnokság 2007-es születésű játékosok számára van kiírva, azzal a kikötéssel, hogy minden meccsen, minden csapatban két fő 2006-os játékos is szerepelhet!

A csapat titkos vágya, hogy ebben az erős mezőnyben újoncként a dobogón végezzen, amire még minden esélyük meg van, hiszen jelenleg is a harmadik helyen állnak!

A mérkőzésen a vezetőedző Dr. Vitányi László a felnőtt csapat kötelezettsége miatt nem tudott jelen lenni, ezért Hegedűs Zsolt “meccselt”, aki finoman fogalmazva is tökéletesen ismeri a lányokat.

Hegedűs Zsolt edző értékelése:
“Először is szeretnék gratulálni a Gyulának. Nagyon jó mérkőzést játszottunk velük. Aki látta a találkozót az jól szórakozott. Az első 60 percben remekül játszottunk, végig vezettünk. Sajnos utána azt gondolom az ellenfelünk fizikálisan teljesen fölénk nőtt és megfordították a meccset az utolsó 10 percben, emiatt azt mondom megérdemelten nyertek. Minél több ilyen találkozóra van szükség a lányok fejlődéséhez. Gratulálok az egri csajoknak is mert szívüket lelküket beletették a meccsbe.”

A mérkőzés jegyzőkönyve ellenfelünk nevére kattintva tekinthető meg.

A csapat 2024. január 20-án 10:00 órakor a Salgótarján csapatát fogadjuk a Pásztorvölgyiben!

Vélemény, hozzászólás?