U13: Futsal bajnokin jártunk

Több együttesünkhöz hasonlóan az U13-as korosztályunknak is a vármegyei futsal bajnokság mérkőzésein volt jelenése az elmúlt hétvégén.

A csapat Hevesre utazott, ahol a Gyöngyös, majd a Heves és a Jászárokszállás együtteseivel mérkőzött meg. A részletes jegyzőkönyvet az ellenfeleink nevére kattintva lehet megtekinteni.

A srácok a pihenő után kicsit még álmosan mozogtak, de az utolsó két meccsre már belelendültek.

Kása-Polonkai Mihály öt gólt szerzett, amellyel a csoport góllövőlistájának élén áll.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
“Futsal teremtornával zártuk a tavalyi évet és futsal bajnokival kezdtük az újévet! Az ünnepek után egy ráhangolódó edzéssel érkeztünk az első fordulóra! Igazából ez a versenysorozat a téli felkészülés kiegészítője lesz, hisz nem erre készülünk, ennek ellenére, ahol pályára lépünk azt komolyan kell venni! Az első mérkőzésen rettentően álmosan kezdtünk, megilletődöttek voltunk, meg voltunk szeppenve, hogy a gyöngyösiek, sokkal keményebben, harciasabban játszanak, a jövőben hamarabb fel kell venni az üzemi hőfokot! A másik két találkozón a Heves és a Jászárokszállás ellen, azért voltak biztató jelek, szép összjátékok, és a letámadások. “Előrevédekezésünk” is sokkal jobban nézett ki, magabiztosan hoztuk a meccseket! Annak örülök, hogy mindenkinek játéklehetőséget tudtam adni, remélem a csapatösszetartást is segítik ezek a hétvégék!

A csoport következő fordulója 2024. január 21-én lesz Kompolton.

Vélemény, hozzászólás?