U13: Második hely Mezőkövesden majd futsal henger!

U13-as csapatunk a vármegyei futsal bajnokság mellett a Mezőkövesden rendezett I. Újévi Kupán szerepelt.

Az együttes egészen a döntőig menetelt, ahol azonban büntetők döntöttek a kupa sorsáról – amely most nem nekünk kedvezett!

Ettől függetlenül a csapat remek, magabiztos teljesítményt nyújtott!

A torna legjobb kapusa Móré Kende lett.

Szombaton döntőt játszottak, majd vasárnap folytatták a futsalt Kompolton, amely során az első mérkőzésen még döntetlent értek – talán az előző napi torna is benne volt a fejekben – el a Gyöngyös ellen, azt követően viszont magabiztosan múlták felül a Heves és a Jászárokszállás csapatait. A részletes jegyzőkönyvek az ellenfelünkre kattintva tekinthetőek meg.

A csoport góllövőlistája csodaszépen fest, hiszen azt Kása-Polonkai Mihály 10 góllal vezeti, de mellette a dobogón Kun Nándor és Popov Martin található 8 góllal.

Bánka Balázs vezetőedző értékelése:
” Sűrű hétvégénk volt, amivel összességében elégedett vagyok! Szombaton, Mezőkövesden vettünk részt az I. Újévi Kupán, remek körülmények között léphettünk pályára, ami jól szolgálta a felkészülésünket a tavaszi szezonra! Különböző okok miatt több hiányzóval érkeztünk, ezáltal lehetőséget tudtunk adni két fiatalabb korú játékosnak is, hogy megméressék magukat, az egyel idősebb korosztályú gyerekek között, és abszolút nem vallottak szégyent! A csoportot magabiztosan nyertük és kerültünk a döntőbe, ahol a hazaiakkal találkoztunk! A döntő elég paprikásra sikerült, ahol inkább a küzdelem dominált! Az elején hátrányba kerültünk, amit jól reagáltunk le, sikerült is az egyenlítés, de a győztes gólt nem sikerült bevinni, így büntetőpárbaj döntötte el a kupa sorsát! Sajnos, ahogy decemberben a törökszentmiklósi torna döntőjében, úgy itt sem nekünk kedvezett a végkimenetel, alulmaradtunk, ezüstérmet szereztünk! Vasárnap a futsal bajnokság 2. fordulója következett, Kompolton! Az első meccsen picit fáradtabban kezdtünk, de sikerült felpörögni és ellentétes félidők után remi lett a vége! A másik két meccsen, a Heves ellen nehezebben, de magabiztosan, a Jászárokszállás ellen könnyebben, olykor már felszabadultan, tetszetősen játszva, szép gólokat szerezve nyertünk és zártuk a hétvégét! Remélhetőleg a közeljövőben kiegyenesedünk, a sérülések, betegségek, és egyéb elfoglaltságok nem nehezítik a dolgunkat!

A csapat 2024. február 03-án Kompolton lép pályára a futsal bajnokság következő fordulójában.

Vélemény, hozzászólás?