U11: Győzelmek futsalban, majd Bozsikon is

U11-es korosztályú együttesünknek sűrű hétvégéje volt.
Szombati napon Kompoltra volt hivatalos a vármegyei futsal bajnokság mérkőzéseire, ahol a Heves és a Jászárokszállás ellen győzelemmel nyitotta a napot, azonban az utolsó derbin a Gyöngyösnek sikerült megszakítani a sorozatot! Az ellenfeleinkre kattintva megtekinthető a mérkőzések jegyzőkönyve!

A góllövőlista élén Fazekas Benedek és Holló Áron áll 7-7 góllal.

Vasárnap, a Bozsik téli rendezvényén is megjelentek Mátraderecskén a srácok, ahol szintén jó meccseket tudtak játszani és a győzelem, valamint a vereség ízével is találkozhattak – azonban a leglényegesebb, hogy itt is remekül érezték magukat!

Orosz Róbert vezetőedző értékelése:
“Fegyelmezett játék, elszántság, küzdeni akarás. Ezek jellemezték a csapatot a szombati futsalon, Kompolton. A srácok már az első meccsen felvették a ritmust és egy szép játékkal sikerült megnyernünk a mérkőzést. A második meccsre áttudtuk menteni a jó teljesítményt, így ott szintén győztesen hagytuk el a pályát. Az utolsó mérkőzésen az ugyancsak veretlen gyöngyösi csapat várt ránk. Nem kezdtük jól, hamar hátrányba kerültünk, ezt követően azonban sok helyzetet alakítottunk ki, de gólt nem sikerült szereznünk. A gyöngyösi csapat 3-0-ra is vezettet, ám sikerült visszakapaszkodnunk 3-2-re, viszont egyenlíteni nem tudtunk.
Vasárnap Mátraderecskén, Bozsik rendezvényen vett részt a csapat. A srácok jó mentalitással és többnyire jó játékkal rukkoltak elő. A sok kimaradt helyzet ellenére is sikerült meccseket nyernünk. A fiúk az utolsó mérkőzés végére nagyon elfáradtak, de az akarat még akkor is megvolt bennük. Gratulálok minden játékosnak!”

A csapat következő megmérettetése a futsal bajnokságban 2024. február 03-án Hevesen esedékes.

Vélemény, hozzászólás?