U15: Vereség az idősebbektől

U15-ös korosztályú együttesünk csütörtökön újabb edzőmérkőzésen lépett pályára. Hazai környezetben a Sajóvölgye U16-os gárdáját látta vendégül.

Nagy büszkeség, hogy a Diósgyőr LSA, a klubban és a csapatnál folyó munkának köszönhetően a hétre több játékost is kikért, hogy saját környezetében tudja megnézni a teljesítményüket – azonban a szakmai stáb úgy döntött, a felkészülési mérkőzést nem mondja le ennek ellenére sem!

A saját korosztályú bajnokságának élmezőnyébe tartozó – és ott a legtöbb gólt szerző -, putnoki csapat magabiztosan és határozottan játszott és megérdemelten aratott 6:2-es sikert.

Eger SE U15 – Sajóvölgye Focisuli U16 = 2:6 (1:3)
Gól: Tomori D., Sebestyén Cs. ill. Darabos (2), Képes, Gulyás, Tóth, Csirmaz

EGER: 
Sztrapkovics – Tóbik, Szabó Ádám, Szabó Áron – Bocz, Sebestyén, Tuza, Seres, Rónai – Együd, Tomori
Cserék: Tarnóczi, Márton, Mádi-Nagy, Szuromi, Nagy.

SAJÓVÖLGYE:
Bencső – Szita, Gulyás, Kerekes, Ibi – Debreczeni, Képes, Balázsi, Darabos – Tóth, Lakatos
Csere: Dostal, Iski, Beregszászi, Zagyva, Nagy, Angyal

Dr. Vitányi László vezetőedző értékelése:
“Ezen a mérkőzésen nem tudtuk azt a fajta játékotnyújtani, amit szerettünk volna és amit gyakorolunk. Ennek több oka van, de a legfőbb, hogy ellenfelünk egy agresszív harcmodor mellett, remekül játszott. Bár a végeredmény másodlagos, azonban most a pályára letett teljesítmény sem volt az igazi.”

Kalász Gábor vezetőedző értékelése:
“A héten kiemelt fontosságú volt az edzéseken és a videózásnál, hogy az alap hibáinkra felhívjam a figyelmet és ezeket kijavítsuk. Ezen a mérkőzésen ez abszolút sikerült. Végig nagyon fegyelmezetten játszottunk, kevés technikai hibával. A taktikát is maradéktalanul betartották a srácok. Rendben volt a fókusz is, támadásban és védekezésben is agresszívek voltunk. Gratulálok a srácoknak!”

A csapat 2024. február 03-án az Eger U16-os együttesével játszik, majd 2024. február 08-án a Sajóvölgye U16 vendége lesz.

Képek: Sajóvölgye facebook.

Vélemény, hozzászólás?